WooCommerce-verkkokauppa

Toteutamme verkkokaupat yrityksille käyttäjäkokemus ja myyjän uskottavuus projektin kärkenä. Lopputulos on helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen ja skaalautuu toiminnan kasvaessa. Ei siis pöllömpi valinta alkavalle tai jo kokeneelle nettikauppiaalle!

WooCommerce-verkkokauppa

Haluamme kauppiaan ja tämän asiakkaiden kohtaamisten olevan hedelmällisiä ja johtavan kasvavaan myyntiin. Asiakkaamme nettikauppa ei ole meille pelkkä kuori tämän myyntitoiminnalle vaan käyttäjälle suunniteltu palvelu, jolla tämä tyytyväisenä tekee tilauksen tuotteiden ja toiminnan laadun vakuutettua hänet.

WordPressin WooCommerce-lisäosa on perustellusti maailman – ja Suomenkin – suosituin verkkokauppa-alusta. Se toimii saumattomana osana yrityksen muuta WordPress-sivustoa, mahdollistaa integraatiot CRM- ja ERP-järjestelmiin ja on laajennettavissa lisäosilla sekä kauppakohtaisesti koodattavilla lisäominaisuuksilla. Se on varsin siis passeli kehittäjille, jotka haluavat toteuttaa asiakkaalleen juuri tälle sopivan kaupan!

WooCommerce sopiikin mainiosti useimpien asiakkaidemme tarpeisiin, mutta kerromme reilusti, jos vaihtoehtoinen ratkaisu on mielestämme sopivampi yrityksellesi.

Positiivinen käyttäjäkokemus sinulle ja asiakkaillesi

Menestyvässä verkkokaupassa asiakkaan on löydettävä helposti tiensä ostoputken lävitse kassalle ja uskallettava maksaa tilaus kokemansa perusteella. Asiointikokemuksen on oltava paitsi mutkaton ja mukava myös epävarmuutta vailla. Huolellisesti toteutettu, käyttäjälähtöinen ja tarkoituksenmukaiseksi hiottu design sekä jämpti tekninen toteutus ovat pohja positiiviselle, myyntiin johtavalle käyttäjäkokemukselle eli konversiolle.

Kauppiaan on puolestaan suoriuduttava kaupan ylläpitämisestä, tuotteiden ja tilausten hallinnasta sekä muista kaupan arkiaskareista helposti ja sujuvasti. Pyrimme tuomaan jo käyttämäsi työtavat ja materiaalit verkkokaupan palvelukseen: Pohdimme kanssasi tehokkaimmat keinot, joilla selviydyt kaupan pyörittämisestä näppärimmin, sekä autamme sinua huomioimaan verkkomyyntiin liittyvät monenmoiset kommervenkit.

Näppärä nettikauppa skaalautuu ja on todella sinun

Liiketoiminnan kasvaessa myös kauppiaan tarpeet kasvavat. Verkkokaupan pitäminen poikii uusia ideoita yrityksen toiminnan kehittämiseen sekä verkossa että sen ulkopuolella. Skaalautuva ja räätälöitävissä oleva verkkokauppatoteutus on tällöin välttämättömyys. WooCommercella on helppo aloittaa, mutta sen ominaisuudet riittävät vallan pitkälle myös toiminnan kasvaessa.

Koska hallitset kauppaa itse, eivät 3. tahot vie siivua tuloista eikä sinun tarvitse pelätä odottamattomia, kohtuuttomia korotuksia kaupan kuluihin sopimusehtojen muuttuessa. Toisinaan kauppa ei edes tarvitse varsinaisia myyntiominaisuuksia ja pelkkä tuotteiden esittely ja keino kysyä niistä myyjältä riittää asiakkaalle.

Digipalveluilla vastataan usein fyysisen arjen tarpeisiin, toisinaan iloisena vahinkona.

Esimerkiksi PK-yrityksen WooCommerce-verkkokauppa voi yllättäen osoittautua kätevämmäksi tavaksi hallita tuoteinventaariota kuin käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä. Vastaavasti alunperin riittäväksi ajateltu prosessi – kuten tuotetietojen syöttäminen käsin – saattaa myynnin kasvaessa kaivatakin automaatiota, joka kauppaan voidaan toteuttaa jatkokehityksellä.

Kiinnostuitko WooCommerce-verkkokaupan tarjoamista mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä ja jutellaan projektistasi!