Osaajat

Tiimimme verkkoammattilaisilla on reilusti kokemusta nettisivustojen ja verkkokauppojen toteuttamisesta niin paikallisille PK-yrityksille kuin suurille kansallisille organisaatioillekin. Vaikka Otus on yrityksenä vielä poikanen, sen tekijät ovat työskennelleet verkon parissa yhdessä jo vuosia.

Osaajat

Entisinä mainostoimistolaisina ymmärrämme yritysten myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tarpeet sekä kuinka ne nivoutuvat verkkopalveluihin. Asiakkaillemme haluamme rakentaa harkittuja ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, jotka toimivat saumattomasti osina yritysten myynti- ja markkinointiketjua.

Pienen mutta osaavan tiimin toteutusmahdollisuudet voivat yllättää laajuudellaan eikä meillä ole suuremman toimiston hallinnollista painolastia rasittamassa projektia tai asiakkaan kukkaroa.

Tiimi

Monenlaista olemme ehtineet verkkoon tekemään. Aiemmissa töissään tiimimme jäsenet toimivat yleensä projektien keskeisissä vastuurooleissa, mutta usein työskentelimme myös osina muita tiimejä tai omaa joukkoamme vahvistettiin lisämiehityksellä.

Onnistumisen tunteita meille tuo paitsi laadukas lopputulos myös projektin sujuva eteneminen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Verkkoprojekteilla koemme voivamme tuottaa konkreettisia palveluita, jotka helpottavat aidosti tilaajan ja tämän asiakkaiden arkea.

Kollektiivisella työpöydällämme on ollut muun muassa:

  • Lapin alueen matkailualan yritysten verkkosivustoja ja verkkokauppoja
  • Suurten terveysalan toimijoiden projekteja kuten
    • eteläisen hyvinvointiyhtymän asiointibrändin verkkosivustouudistus
    • useampi tytärsivusto ja sairaanhoitopiirin palvelusivusto kansainvälisestikin tunnetulle, kansalliselle sosiaali- ja terveyspalvelualan yritykselle
  • PK-yrityksille räätälöityjä verkkosivustoja ja -kauppoja useille eri toimialoille
Urho Niemelä, projektipäällikkö

Urho Niemelä, projektipäällikkö

Urho työskenteli 14 vuotta projektipäällikkönä ja vastuullisena myyjänä mainostoimistossa, asiakkainaan toimijoita pienyrityksistä suuryhtiöhin. Verkkoprojektit vetivät hänet markkinoinnista ja mainonnasta puoleensa tarjoamalla mahdollisuuden kehittää tarpeellisia palveluja sekä yritysten että näiden asiakkaiden jatkuvaan, usein pitkäaikaiseen käyttöön.

Projektin sujuva läpivienti on Urholle avain onnistuneeseen lopputulokseen: Hän arvostaa läpinäkyvyyttä, selkeyttä sekä avointa yhteydenpitoa, pyrkien hiomaan toiminnasta hedelmällisempää niin asiakkaille kuin tiimillekin.

Teemu Matinlauri, web‑suunnittelija

Teemu Matinlauri, web‑suunnittelija

Teemu on toiminut vastuullisena pääsuunnittelijana lukuisissa nettisivusto- ja verkkokauppa­projekteissa sekä tehnyt visuaalista suunnittelua ja konseptointia brändien parissa niin AD:nä kuin graafisena suunnittelijanakin toistakymmentä vuotta.

Ensimmäisen kosketuksensa WordPressiin Teemu sai 2007, kun hän siirsi Bloggerissa hitaaksi käyneen bloginsa kiinteäksi osaksi portfolio-sivustoaan. Pian koko sivusto sai WP:n sisällönhallinta­järjestelmäkseen ja sen seuraava versio käyttikin jo taysin itse suunniteltua ja koodattua teemaa.

Antti Ruonakoski, verkkokehittäjä

Antti Ruonakoski, verkkokehittäjä

Antilla on vankka osaaminen päivittäisessä koodaustyössä WordPress-julkaisujärjestelmän ja haastavienkin WooCommerce-verkkokauppojen saralla. Alati muuttuvasta verkosta ja sen ohjelmointitekniikoista hänellä on kokemusta jo 30 vuoden ajalta.

Työssä vastaan tulevat tekniset kysymykset ja uudet haasteet ovat Antista aidosti mielenkiintoisia. Hänelle on tärkeää valita jokaiselle asiakassivustolle tarkoitukseen sopivimmat teknologiat, jotta se palvelee tehtävässään kiitettävästi mahdollisimman pitkään.

Kaipaatko tarkempia tietoja osaamisestamme ja tekemisistämme? Kerromme mielellämme.

Ota yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi!